Εκτυπώνουμε ταπετσαρίες, σε ότι σχέδιο εσείς διαλέξετε ή σχεδιάζουμε ταπετσαρίες σύμφωνα με τα δικά σας γούστα. Τα υλικά ταπετσαρίας είναι Γερμανικής προέλευσης,  μεγάλης αντοχής, πλενόμενα και με διεθνής διαπιστεύσεις (οικολογικά, βραδύκαυστα). Τα μελάνια και οι κόλες που χρησιμοποιούνται είναι επίσης οικολογικά μεγάλης αντοχής, με αποτέλεσμα ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθούν να μην χρειάζεται αερισμό.

Οι ταπετσαρίες τοποθετούνται:

  1. σε χώρους σπιτιού(σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο).
  2. Σε γραφεία εταιρείες συνεδριακά κέντρα.
  3. Καταστήματα( καφετέριες, Bar, εστιατόρια, ρουχισμού κλπ)

Την τοποθέτηση την αναλαμβάνουμε εμείς προαιρετικά με το ειδικευμένο συνεργείο μας .

 

Τα μελάνια της Roland Eco Sol Max διαθέτουν πλέον την πιστοποίηση GREENGUARD Gold UL 2818 του Underwriters Laboratories, ενός από τα πιο αυστηρά εργαστήρια πιστοποιήσεων στον κόσμο.

Σύμφωνα με την πιστοποίηση τα εν λόγο μελάνια πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών στοιχείων, και είναι κατάλληλα για χρήση ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας & υγείας όπως σχολεία και νοσοκομεία.

Ακίνδυνα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ομάδες όπως ηλικιωμένοι και παιδιά, τα μελάνια Eco Sol Max χάρη στα χαρακτηριστικά τους, αποδίδουν εντυπωσιακά χρώματα, μεγάλη χρωματική γκάμα αλλά και υψηλές αντοχές σε εσωτερική και εξωτερική χρήση.