Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να ομαδοποιήσουμε τα προϊόντα μας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και συζητήστε για το δικό σας προϊόν.

 

 

Βραχιολάκια Εισόδου
Βραχιολάκια Εισόδου
Τυπώνουμε σχεδόν αυθημερόν 1-3 ημέρες ανάλογα την ποσότητα, βραχιολάκια εισόδου tyvek / pet. Το υλικό αυτό είναι αδιάβροχο σε νερό και κακή χρήση με δικλίδες ασφάλειας (κόψιμο που δεν παραβιάζεται) για να μην γίνεται πολλαπλή χρήση από διαφορετικά άτομα. Όταν σκιστεί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Τα βραχιόλια εισόδου μπορούν να είναι με την εκτύπωση της αρεσκείας σας ή να τα παραγγείλετε απλά σε ποικιλία χρωμάτων. Όλα τα βραχιόλια έχουν αρίθμηση ή μπορεί να προστεθεί μαζί με την εκτύπωσή σας νέα με τους δικούς σας επισκέπτες. Παρακαλώ ρωτήστε μας για τιμή τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμα επικοινωνίας και προσφοράς.
Διαβάστε περισσότερα
Καμβάς Ζωγραφικής
Καμβάς Ζωγραφικής
Εκτυπώνουμε και τελαρώνουμε σε καμβά ζωγραφικής με απόλυτη πιστότητα χρωμάτων και υφής. Δίνοντάς σας την δυνατότητα να διακοσμήσετε τον χώρο σας με χρώματα και σχέδια του δικού σας γούστου. Εκτυπώστε εκτός από έργα ζωγράφων φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων και διακοσμήστε τον χώρο σας. Η διαδικασία είναι απλή, μας στέλνεται με ένα email την φωτογραφία που θέλετε να τυπώσετε και το μέγεθος που θέλετε να γίνει, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους. Μας λέτε αν θέλετε να γίνει με καδράρισμα, προσοχή όχι κορνίζα στον δικό μας κλάδο, βάζουμε το ξύλο που τεντώνει ο καμβάς το κάδρο είναι δουλειά των κορνιζάδων. Τσεκάρουμε αν θα έχει καλή ποιότητα στην εκτύπωση, σας λέμε τιμή και αυθημερόν γίνετε και η παράδοση.
Διαβάστε περισσότερα
Stand πεζοδρομίου
Stand πεζοδρομίου
stand πεζοδρομίου τύπου "Λ" σε όλες τις διαστάσεις μίας ή δύο όψεων και εκτύπωση σε ειδικό υλικό για εξωτερική χρήση αδιάβροχο. Η κατασκευή είναι από αλουμίνιο για αντοχή στην υγρασία, δεν σκουριάζει. Εύκολη εναλλαγή εκτυπώσεων. Υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή επί παραγγελία ξύλινων stand με μαγνήτη.
Διαβάστε περισσότερα
Βραβεία Έπαινοι
Βραβεία Έπαινοι
Κατασκευάζουμε βραβεία και επαίνους από διάφορα ακρυλικά υλικά ανάλογα την περίσταση. Αν έχετε βαρεθεί αν βλέπετε τα ίδια και τα ίδια στις βραβεύσεις είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε σχέδια ανάλογα την δική σος περίσταση. Χαρακτικά, plexiglass, ξύλο, 3D.
Διαβάστε περισσότερα
Εκτύπωση ταπετσαρίας
Εκτύπωση ταπετσαρίας
Αν θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με ταπετσαρία με δικό σας σχέδιο, έχουμε την λύση. Εκτυπώσιμη ταπετσαρία μεγάλης αντοχής ελαφρά πλενόμενη με σφουγγάρι και νερό, τοποθετείτε με κόλλα γλουτολίνης και το κάθε φύλλο είναι 133cm x όσο θέλετε. Για επαγγελματικούς χώρους, σπίτια, αρχιτέκτονες.
Διαβάστε περισσότερα
Συνταγολόγια Ιατρών
Συνταγολόγια Ιατρών
Εκτύπωση ιατρικών μπλοκ, συνταγολόγια, σε ότι μέγεθος επιθυμείτε 50φυλλα, 100φυλλα χωρίς περιορισμό τεμαχίων και με παράδοση αυθημερόν. Κόλλημα με ειδική μηχανή για άρτιο αποτέλεσμα και δυνατό δέσιμο. Επιλογή χαρτιού ανάμεσα σε 2000 δείγματα.
Διαβάστε περισσότερα
Ετικέτες προϊόντων
Ετικέτες προϊόντων
Τυπώνουμε ετικέτες προϊόντων, από πολύ μικρές ποσότητες ανάλογα τις ανάγκες σας. Οι ετικέτες μπορούν να είναι χάρτινες γυαλιστερές ή ματ και PVC σε φύλλα. Οι ετικέτες PVC μπορούν να έχουν και περιμητρική κοπή σε οποιοδήποτε σχήμα σας αρέσει χωρίς επιπλέον κόστος. Μεγάλης αντοχής, αδιάβροχες. οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την ποσότητα αι το μέγεθος της ετικέτας.
Διαβάστε περισσότερα
Αυτογραφικά μπλοκ
Αυτογραφικά μπλοκ
Εκτυπώνουμε αυτογραφικά μπλοκ για όλες τις χρήσεις, διπλότυπα ή τριπλότυπα και σε ποσότητες από ένα τεμάχιο. Σχεδιάζουμε το δικό σας μπλοκ ανάλογα τις δικές σας ανάγκες. Κατηγορίες: Τιμολόγια, κλήσεις, αποδείξεις, λαχνούς, δελτία αποστολής, παραλαβής - παράδοσης, εισιτήρια.
Διαβάστε περισσότερα
Κούπες Θερμός
Κούπες Θερμός
Εκτυπώνουμε ή χαράζουμε ανάλογα το υλικό επάνω σε κούπες, θερμός, μπουκάλια κλπ Ελάχιστη παραγγελία εκτύπωσης 20 τεμάχια Ελάχιστη παραγγελία χάραξης στο laser 5 τεμάχια
Διαβάστε περισσότερα
Εκτύπωση Ρούχων
Εκτύπωση Ρούχων
Εκτυπώνουμε ρούχα εργασίας. Ανθεκτικά υλικά και υφάσματα. Μπορούμε να τυπώσουμε και στα δικά σας υφασμάτινα υλικά μετά από δοκιμή αντοχής. Τυπώνουμε, T-shirt Ποδιές εργασίας Φόρμες Καπέλα Αδιάβροχα Ελάχιστη παραγγελία 20 τεμάχια Ρωτήστε μας για τη δική σας παραγγελία.
Διαβάστε περισσότερα
Ταμπέλες – Επιγραφές
Ταμπέλες – Επιγραφές
Δημιουργούμε ταμπέλες, ταμπελάκια, επιγραφές όλων των διαστάσεων και σχεδόν όλων των υλικών. Ταμπέλες από: Plexiglass Ξυλόγλυπτες Παραδοσιακές Επιτοίχιες Φωτεινές Επιγραφές Ανάγλυφα γράμματα Ξύλινα / Innox / plexiglass , Ταμπέλες Λαμαρίνας Ειδικές κατασκευές.
Διαβάστε περισσότερα
Αυτοκόλλητα
Αυτοκόλλητα
Τυπώνουμε, κόβουμε, τοποθετούμε (μετά από συνεννόηση), αυτοκόλλητα βιτρίνας όλων των διαστάσεων και υλικών. Υλικά πολυμερικά, μονομερικά, 3ετίας, 7ετίας, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Χρήσεις:
  • Αυτοκόλλητα βιτρίνας
  • Σήμανση δρόμων
  • Διαφημιστικά αυτοκινήτων
  • Κάλυψη τζαμιών
  • Διακόσμηση χώρων γραφείου
  • Παιδικά δωμάτια
Πείτε μας τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε την λύση που σας ταιριάζει.
Διαβάστε περισσότερα